Koppel relatietherapie Rotterdam

Relatietherapie Rotterdam

Relatietherapie Rotterdam en omgeving kent een ruim aanbod van relatietherapeuten. Hoewel Amsterdam de scheidingshoofdstad van Nederland wordt genoemd, doet Rotterdam er niet voor onder als er kinderen bij betrokken zijn. Wat is waar? Rotterdam scheidingshoofdstad? >>

Hoe dan ook: relatietherapie Rotterdam kent veel specialisten. Dat maakt het kiezen er niet gemakkelijker op. Welke relatietherapeut past het beste bij jouw situatie? Bij wie kun je snel terecht en waar kun je goede begeleiding verwachten? Meestal begint je zoektocht met het bekijken van verschillende websites van relatietherapie-praktijken.

Relatietherapie Rotterdam: enkele therapiepraktijken

Hieronder vind je adressen en links naar enkele  informatieve websites uit Rotterdam en omstreken.

Deze opsomming is maar beperkt.  Ze is niet meer (en niet minder) een selectie op grond van de informatie op de website van de therapeut. Heeft deze therapeut een originele aanpak? Bevat zijn of haar website een  goed onderbouwde visie op relatietherapie? Zijn er veel verschillende reviews van oud-cliënten? Kortom: waar vind je goede en originele informatie over relatietherapie in Rotterdam.

Relatietherapie-info.nl werkt niet met betaalde vermeldingen of advertenties. Onze selectie van websites wordt bepaald door hoe relatietherapeuten zich online presenteren.

RENS VAN VUUREN

Waterloostraat 213

3062 TN Rotterdam

010-4120971

http://www.rensvanvuuren.nl/

 

Praktijk 010

Sint-Jobskade 408

3024 EN Rotterdam

06-42 11 75 85

http://praktijk010.nl/

Binnenbewustzijn

Martin Goedknegt

Irisstraat 43

3135H Vlaardingen

06 40 915 925

http://www.binnenbewustzijn.nl/

Kim Boersema

Heemraadssingel 249

3023 CE Rotterdam

010 – 227 14 02

https://relatietherapeutrotterdam.nl/

Ervaringen relatietherapie Rotterdam

Henk en Coby

Henk is directeur van een groot transportbedrijf in het botlekgebied. Hij geeft leiding aan honderdtwintig man personeel en steekt wekelijks zestig uur per week in ‘de zaak’. Hij heeft zijn leven goed voor elkaar, vindt hij zelf. Maar Coby voelt zich eenzaam. Daar begrijpt Henk nu helemaal niks van! In één adem maakt hij de balans op van hun relatie: ‘We hebben een mooi huis, we gaan drie keer per jaar op vakantie, en ik heb vorige maand de badkamer laten verbouwen.’ Voor hem had dat nog niet eens gehoeven, maar Coby stond erop, legt hij mij uit. Hij houdt dus wel rekening met haar, bedoelt hij maar te zeggen. Bovendien: van zijn personeel krijgt hij nooit klachten. Dus wat zeurt Coby nu? Terwijl Henk mij probeert te overtuigen dat hij eigenlijk een goede vent is, zit Coby er stilletjes bij. Als ik haar vraag wat er door haar heen gaat, zegt ze: ‘ Ik heb het gevoel een huishoudster te zijn. Het lijkt wel of ik nooit in zijn planning voor kom!’

Kent u een goede website met informatie over relatietherapie Rotterdam?

Stuur dan een mail naar: redactie@relatietherapie-info.nl

Wilt u meer informatie over wat relatietherapie voor u kan betekenen?

Lees dan: Wat is relatietherapie? >> en andere vragen.