Koppel relatietherapie Gelderland

Relatietherapie Gelderland

In Gelderland kun je kiezen uit een groot aantal relatietherapeuten. Welke relatietherapeut is geschikt voor jouw situatie? Waar kun je snel terecht ? Meestal begint je zoektocht met het bekijken van verschillende websites van relatietherapie-praktijken in Gelderland.

Hieronder vind je links naar enkele  informatieve websites van relatietherapeuten in jouw provincie. Met uitzondering van de stad Nijmegen. Daarvoor hebben we een aparte pagina samengesteld. Zie: Relatietherapie-Nijmegen>>

Deze lijst is niet volledig.  Ze bevat een selectie op grond van de informatie op de persoonlijke website of webpagina van de therapeut. We streven naar een mix van verschillende benaderingen. Heeft deze therapeut een eigen aanpak? Bevat de website een goed onderbouwde visie op relatietherapie? Zijn er  reviews van oud-cliënten? Kortom: waar vind je goede en originele informatie over relatietherapie Gelderland?

Relatietherapie-info.nl werkt niet met betaalde vermeldingen of advertenties. Onze selectie wordt bepaald door hoe relatietherapeuten zich online presenteren.

Foeke Goudsmit

Beatrixstraat 4a

6981 GL Doesburg

https://therapie-doesburg.com/

Jos Groels

Ganzert 36

4031 KC Ingen

06 36 00 95 84

http://josgroels.nl

Praktijk Relou

Sweerts de Landasstraat 4

6814 DE Arnhem

026-3033488

http://praktijk-relou.nl

Relatietherapie Arnhem

Clara Bartelds en Jack van Liesdonk

Hoogstedelaan 39

6812 DM Arnhem

06-18684483 (Clara)
06-37324798 (Jack)

http://www.relatietherapiearnhem.nl/

José en Edwin

‘Ik was vastbesloten om mijn oude leven niet los te laten. Ik had genoeg stellen zien veranderen van ondernemende types in moederkloeken die over niets anders kakelen dan de kinderen. En toch gebeurde dat. De bevalling verliep niet zonder complicaties en dat was een moeilijke tijd voor Edwin en mij. Maar het moeilijkste kwam nog. Ik deed mijn best opnieuw die leuke meid te worden van daarvoor. Toen mijn buik was geslonken en Maarten van de borst was, trok ik opnieuw mijn uitgaansjurk aan. Maar wat een feest had moeten worden werd een teleurstelling. Edwin genoot ervan. Dat gunde ik hem. Hij had zonder morren voor me klaar gestaan. Maar ik stond tussen al die drukdoenerige mensen en dacht: wat doe ik hier? Niet omdat ik Maarten miste; ik wist dat het ventje in goede handen was. Maar wat ik in november nog opwindend vond, kwam me nu – in juni- leeg en zinloos voor.’

Kent u een informatieve website over relatietherapie in Gelderland?

Heeft u goede ervaringen met een relatietherapeut?

Stuur een mail naar: redactie@relatietherapie-info.nl