Koppel relatietherapie Groningen

Relatietherapie Groningen

Relatietherapie Groningen concentreert zich vooral rond de stad zelf. In de stad Groningen en omstreken is een gemiddeld aanbod van relatietherapeuten. Welke relatietherapeut past bij jullie situatie? Waar kun je snel terecht en waar kun je goede begeleiding verwachten? Voor een eerste indruk kun je verschillende websites van relatietherapie-praktijken bekijken.

Relatietherapie Groningen: waar vind je meer informatie?

Wij hebben er een aantal geselecteerd. Hieronder vind je adressen en links naar  informatieve websites van relatietherapeuten in de stad Groningen en omstreken.

Deze lijst is uiteraard niet volledig.  Ze bevat een selectie op grond van de informatie op de website van de therapeut.  Bevat de website een duidelijke visie op relatietherapie? Heeft men een originele aanpak? Zijn er veel verschillende reviews van oud-cliënten? Kortom: waar vind je goede en bijzondere informatie over relatietherapie in Groningen?

Relatietherapie-info.nl werkt niet met betaalde vermeldingen of advertenties. Onze selectie wordt bepaald door hoe relatietherapeuten zich online presenteren en we geven een mix van verschillende benaderingen de ruimte.

Praktijk Hoek Melkweg

Agricolastraat 28

9711 TS Groningen

050-3186003

http://www.praktijkhoekmelkweg.nl/

 

Maurice Foulon

Parkweg 54 a

9725 EK  Groningen

geen telefoonnummer

http://www.gestaltbenadering.nl/

 

 

Ellen van den Houte

Moddermanlaan 17
9721 GK Groningen

06 2046 1618

https://www.ellenvandenhoute.nl

 

Petra Smidt

Buitensingel 24

Oldehove

06 12635106

http://zininleven.info/

 

Coach Chris

Visvliet (Groningen/Friesland)

050 – 318 90 90

http://www.coachchris.nl

Relatietherapie Groningen

Arthur en Irene

Irene leek een engel. Toen Arthur haar tegenkwam, aarzelde hij nog even of hij met haar zou beginnen. Tenslotte had hij net een punt gezet achter zijn vorige relatie. Maar Irene betrok zonder aarzeling zijn kamer in de Groningse studentenflat. De eerste maanden leek ze de ideale partner. Met haar blauwe ogen en haar kortgeknipte blonde haar heeft Irene iets van een onschuldig meisje. Maar die eerste indruk gaat snel verloren als ze inhaakt op wat Arthur wil vertellen. Iedere twee zinnen onderbreekt ze hem met de koppigheid van een verontwaardigde puber. Zij verwijt hem dat hij zich terugtrekt en zonder naar haar om te kijken zijn gang gaat. Iedere opmerking van Arthur veegt ze van tafel. Zijn pogingen om deze furieuze vrouw te sussen, bevestigen alleen maar haar verwijt. Arthur is een gevoelloze vent, die haar emoties probeert in te perken, is Irene’s visie. Dat ze zo tekeer gaat, daar heeft ze alle recht toe, vindt ze. Hij ontkent haar gevoelens is haar analyse. En daar blijft ze bij. Heeft relatietherapie nog zin?

Kent u een informatieve website over relatietherapie Groningen?

Heeft u goede ervaringen met een relatietherapeut?

Stuur een mail naar: redactie@relatietherapie-info.nl

 

Wilt u meer informatie over wat relatietherapie voor u kan betekenen?

Lees dan: Wat is relatietherapie? >> en andere vragen.