Koppel relatietherapie Overijssel

Relatietherapie Overijssel

Waar vind je een geschikte relatietherapeut in de provincie Overijssel? Natuurlijk kun je verschillende therapeuten opbellen of een afspraak maken om kennis te maken. Je bent dan veel tijd kwijt. Voor een eerste oriëntatie kijk je meestal op het internet. Wat heeft deze therapeut in Overijssel mij te bieden? Spreek de tekst op zijn website mij aan?

Wij hebben enkele informatieve websites op een rijtje gezet van therapeuten in Overijssel. Deze lijst is uiteraard niet volledig. Het is een selectie op grond van de website. Heeft deze therapeut een eigen visie op relatietherapie? Schrijft hij helder en onomwonden? Heeft hij zijn best gedaan om de informatie op een duidelijke manier te presenteren? Is zijn website aantrekkelijk om te lezen?

Zijn er reviews te lezen van oud-cliënten? En wat schrijven zij? Kortom: welke eerste indruk krijg je?

Relatietherapie-info.nl werkt niet met betaalde vermeldingen of advertenties. Onze selectie is niet volledig. Ze wordt bepaald door de informatie op de website van de aanbieder.

Praktijk Carucci

Papenstraat 26

7411 ND Deventer

06-52 38 02 02

http://www.relatietherapie-deventer.nl

Wietze van der Laan

Wilgehaantje 6

7423HV Deventer

06-28779244

www.relatiewerkplaats.nl

Andra van Weeghel

Blankenstein 265

7943 PG Meppel

06 – 12297228

www.systeemtherapiemeppel.nl

 De Olthof Psychotherapie

Mw. Muiderman-Voskamp

Olthoflaan 13

7214 BN Epse

0575 – 492 221

http://www.psychotherapie-epse.nl

Klaas-Jan en Karin

Karins ogen vullen zich met tranen als Klaas-Jan vertelt. ‘Je bent de hele tijd zo moe. Ik mis gewoon dat we samen iets leuks doen.’ Hij is sinds drie jaar vader van Simon. En ik vraag me af wat dit voor hem betekent. Klaas-Jan vertelt over de zeiltocht die hij wil maken en al die andere leuke dingen die hij nog wil doen. Ik vraag hem Karin aan te kijken. Dat is moeilijk voor hem. Na twee tellen richt hij zich tot mij. ‘Als ik thuis kom dan ligt Karin op de bank. En onze gesprekken gaan alleen nog maar over de kinderen’, klaagt hij. ‘Maar jij wilde toch ook dat Simon kwam!’ barst Karin uit. De tranen stromen over haar wangen en dat maakt het heldere blauw van haar ogen dieper van kleur. Ooit was ze net zo dartel als Klaas-Jan. Maar nu is ze standvastig. Ze vertelt hoe ze worstelt met het moederschap. Het wordt pijnlijk als ze beschrijft dat Klaas-Jan haar drie maanden geleden inruilde voor een energieke collega. Eentje die alles had wat hij bij haar miste. Ze geneert zich niet voor haar tranen. Ze is vastbesloten te vechten voor haar relatie. Het is aan Klaas-Jan om het roer om te gooien. Het beeld dat hij graag in stand houdt is dat Karin is afgehaakt. Maar eigenlijk is hijzelf de drenkeling. Hij klampt zich vast aan zijn oude identiteit en leeft niet op de plek waar hij in zijn leven is aangekomen. Karin is nog steeds bereid Klaas-Jan aan boord te nemen. Ondanks alles.

Kent u een informatieve website over relatietherapie Overijssel?

Heeft u goede ervaringen met een relatietherapeut?

Stuur een mail naar: redactie@relatietherapie-info.nl