Koppel relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam kent een groot aanbod aan relatietherapeuten. Je zou denken dat Amsterdammers veel behoefte hebben aan relatietherapie. De stress in de hoofdstad met zijn goedgebekte bewoners leidt al snel tot veel gedoe. De gang naar de relatietherapeut is dan gauw gemaakt.

Of doet dit cliché Amsterdam geen recht? Het is tenslotte ook een stad waar de bewoners makkelijk contact maken en gewend zijn zich aan te passen. Amsterdam werd al eens de scheidingshoofdstad van Nederland genoemd. Of dat terecht is kun je lezen in dit artikel over scheidingspercentages in Amsterdam >>

Relatietherapie Amsterdam: een kleine selectie uit therapiepraktijken

Hoe het ook komt, het aanbod is groot. Het zou kunnen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben eens rondgekeken en enkele opmerkelijke websites op een rijtje gezet. Onze keuze is volledig bepaald door de kwaliteit van de informatie op de website en ook omdat we de diversiteit aan benaderingen binnen relatietherapieland willen laten zien.

Heeft deze relatietherapeut een eigen visie op relatietherapie? Heeft hij zijn best gedaan de informatie op een duidelijke manier te presenteren? Schrijft hij persoonlijk of slaat hij een zakelijke toon aan? De tekst op de site is de eerste indruk van een relatietherapeut. Uiteraard laat het daarbij niet bij, want de volgende stap is dat je opbelt om een afspraak maakt voor een kennismakingsgesprek. Relatietherapie is niet iets dat je zomaar even doet.

Relatietherapie-info.nl werkt niet met betaalde vermeldingen of advertenties. Onze selectie is uiteraard niet volledig en ze wordt bepaald door de de informatie op de website van de aanbieder. Ons doel is je hiermee op weg helpen en te wijzen op de verschillende benaderingen van relatietherapie. Op die manier kun je komen tot een bewuste keuze voor een relatietherapie Amsterdam.

MAUSSEN FAMILY CONFIDANTS

Edward Koldewijn

Bart Maussen

Paleisstraat 1

Amsterdam

020 66 18 135

http://maussenfc.com/

Arkin

Baarsjesweg 224

1058 AA Amsterdam

020 590 43 33

https://www.arkinjeugdengezin.nl

Eileen van Essen

Weteringschans 110

1017 XS Amsterdam

06 55125546

https://piptherapie.nl

Praktijk De Liefde

Joey Steur

Oudezijds Voorburgwal 282

1012 GL Amsterdam

020-2101407

http://www.praktijkdeliefde.com/

Relatietherapie Amsterdam ervaringen

Johan en Anne-Marie

‘Wat ik zo bijzonder vind aan Johan, is dat het nooit saai is met hem. Ik had al een relatie achter de rug. Met mijn vorige partner was de start heel vanzelfsprekend. Ik trouwde omdat dat werd verwacht. Maar sinds ik Johan ken gaat er een wereld voor me open.’

Levendig vertelt Anne-Marie over de wittebroodsweken met haar partner. Johan zit tegenover haar en knikt. Hij is de enige cliënt die iedere sessie zijn benen opvouwt tot een kleermakerszit. Als een yogi neemt hij plaats in zijn stoel. Anne-Marie is een aantrekkelijke vrouw. Dat weet ze ook. Ze is gewend om mannen af te houden.

Na haar eerste relatie woonde ze een jaar alleen. Toen ze Johan ontmoette was ze verkocht. Haar leefwereld veranderde nogal toen ze, samen met Johan, verhuisde naar een appartement in een buitenwijk van Amsterdam. Ondertussen heeft het stel aardig wat problemen. De verliefdheid vlamt nog maar bij vlagen op en Anne-Marie mist haar geboortestreek. Maar het is nooit saai. Daar kan ik me wel wat bij voorstellen.

Kent u een informatieve website over relatietherapie Amsterdam?

Heeft u goede ervaringen met een relatietherapeut?

Stuur een mail naar: redactie@relatietherapie-info.nl

Wilt u meer informatie over wat relatietherapie voor u kan betekenen?

Lees dan: Wat is relatietherapie? >> en andere vragen.