Koppel relatietherapie Utrecht

Relatietherapie Drenthe

Ook in de provincie Drenthe is voldoende aanbod van relatietherapeuten. Welke relatietherapeut in deze provincie past bij jouw situatie? Waar kun je begeleiding op maat verwachten? Vaak begint je zoektocht met het bekijken van verschillende websites van relatietherapie-praktijken in Drenthe.

Hieronder vind je adressen en weblinks naar  informatieve websites van relatietherapeuten in Drenthe.

Deze lijst is niet volledig.  Ze bevat een voorlopige selectie op grond van de informatie op de website van de therapeut. Heeft men een eigen aanpak? Bevat de website een visie op relatietherapie? Zijn er verschillende reviews van oud-cliënten? Kortom: waar vind je goede en originele informatie over relatietherapie Drenthe.

Relatietherapie-info.nl werkt niet met betaalde vermeldingen of advertenties. Onze selectie wordt bepaald door hoe relatietherapeuten zich online presenteren.

Walda Coaching

Bentinckslaan 20a
7902 GG Hoogeveen
(De Oude Bibliotheek, 1ste verdieping, kamer 2)

06-43095324

0528-522142

 

Simone Engel

Hoofdweg 23
7871 TB Klijndijk

0591 227595

https://www.praktijkengel.eu

 

Karin Kooij

Boermarkeweg 50 L

7824 AA Emmen

0591 – 726 111

http://www.emmen-psycholoog.com

 

Marc en Inge

‘Wij hebben al twintig jaar een relatie’, zucht Inge. Als ze de rest van haar verhaal vertelt blijft die zucht hoorbaar op de achtergrond. Marc zit er bij als een leeggelopen ballon. Gelaten hoort hij het verhaal aan. Over hoe de hartstocht als vanzelf leek te verdwijnen. Over hoe ze het huis delen, en de zorg voor de kinderen. En verder niet. Natuurlijk is er nog wel ‘iets’ tussen die twee. Dat is te merken aan de vertrouwdheid waarmee ze elkaar helpen hun jas op te hangen in het portaal. En het stille overleg als ze kiezen wie op welke stoel gaat zitten. Als vanzelfsprekend voegen ze zich naar elkaar. Maar veel meer is er niet. Hun uitwisselingen blijven oppervlakkig. Ze gaan met elkaar om als goede bekenden, meer niet. Terwijl het zo mooi begon, toen ze elkaar ontmoetten. Ze dachten hun leven in handen te hebben. Maar nu lijkt het geluk door hun vingers te glijden. Als los zand.

Kent u een informatieve website over relatietherapie in Drenthe?

Heeft u goede ervaringen met een relatietherapeut?

Stuur een mail naar: redactie@relatietherapie-info.nl