Koppel relatietherapie Nijmegen

Relatietherapie Nijmegen

Voor relatietherapie in Nijmegen hoef je niet ver te zoeken. De stad kent een groot aantal relatietherapie praktijken. Betekent dit dat de relatieproblemen in Nijmegen uitzonderlijk groot zijn? Er is geen vergelijkend onderzoek bekend over de aard van relatieproblemen in verschillende regio’s. Misschien is er een andere verklaring. De stad Nijmegen kent een relatief groot aantal hoger opgeleide inwoners. De universiteit Nijmegen speelt een belangrijke rol in de stad. Het zou kunnen dat dit een kweekvijver vormt voor coaches en therapeuten die in Nijmegen blijven wonen. Niet de vraag is dus uitzonderlijk groot, maar het aanbod ontstaat omdat er relatief veel mensen wonen die van praten hun beroep hebben gemaakt.

Relatietherapie Nijmegen: een kleine selectie

Hieronder volgt onze selectie van relatietherapeuten uit Nijmegen. We hebben gelet op de manier waarop een praktijk zich presenteert. Welke toon blijkt uit de teksten? Is de informatie volledig? Schetst dit een goed beeld van de eigen visie van de relatietherapeut? En meer van dit soort vragen vormden het criterium van onze keuze.

We streven daarbij naar een diversiteit aan benaderingen en hebben gelet op de kwaliteit van de informatie op de website. Relatietherapie-info.nl werkt niet met betaalde vermeldingen. Op die manier hopen we dat je een weloverwogen keuze kunt maken voor een bepaalde relatietherapiebenadering en relatietherapie praktijk.

Antras

Zwerfkei 7

6581 HN Malden

06 – 30 29 84 79

Cecile van de Zand

Heydenrijckstraat 104

6521LS Nijmegen

06-53934224

http://www.cecilevandezand.nl

Jan Willem Passtraat 21
6525 CM Nijmegen
06-12229500

Tijn en Elsie

Tijn (38) heeft zijn leven prima voor elkaar. Een uitdagende baan in de ICT, een mooi appartement en een groep vrienden waarmee hij in het weekend uitgaat. Als hij zin heeft pakt hij een bioscoopje of gaat naar het theater. En als hij geen zin heeft om te koken haalt hij een pizza. Vrouwen komen bij hem niet verder dan de slaapkamer. Totdat hij Elsie (32) ontmoet en schoorvoetend toegeeft dat hij verliefd is – iets wat zij allang wist. Elsie gooit zijn perfect geregelde leventje door elkaar. En dat valt niet mee voor Tijn die het huwelijk van zijn ouders op de klippen zag lopen en als kind besloot dat hem dat niet zou gebeuren. Als je een vrouw toelaat tot je keuken of de afstandsbediening van je tv, gaat het mis, was zijn motto. Daar waren zijn vrienden het mee eens.

Kent u een informatieve website over relatietherapie Nijmegen?

Heeft u goede ervaringen met een relatietherapeut?

Stuur een mail naar: redactie@relatietherapie-info.nl