Koppel relatietherapie Limburg

Relatietherapie Limburg

De ene relatietherapeut is de andere niet. Hoe weet je nu met welke relatietherapeut het zal klikken? Meestal is de eerste stap dat je op het internet surft en de verschillende websites over relatietherapie in Limburg bekijkt. Misschien moet je net iets verder van huis gaan om een goede relatietherapeut te vinden. Wanneer je aanklopt bij de eerste de beste, heb je kans dat zijn benadering niet aansluit bij wat jij nodig hebt.

In Limburg zijn een gemiddeld aantal relatietherapie praktijken. We hebben een selectie gemaakt uit aanbieders zowel uit Noord-Limburg als uit de omgeving van Maastricht. Daarbij hebben we uitsluitend gelet op de manier waarop deze relatietherapeuten zichzelf presenteren. We selecteren een gevarieerd aanbod, zodat je een indruk krijgt van verschillende mogelijkheden voor relatietherapie in Limburg.

Natuurlijk is deze selectie beperkt. Het is het begin van een zoektocht naar een geschikt adres. Na het bekijken van een website, is de volgende stap dat je opbelt of mailt om een afspraak te maken. Soms kun je op korte termijn terecht in andere gevallen is er een wachtlijst. Ook dat kan meespelen bij je besluit. Als er een acute crisis is heb je snel hulp nodig. Andere relatieproblemen kunnen even wachten. Hieronder vind je enkele adressen van hulpverleners in Limburg.

Hein Kuipers

Sint Annalaan 21

6214 AA Maastricht

06 – 24 66 73 02

http://www.lijfenleven.nu

Marie- Louise Dubois

Op de Bos 42

6223 EV Maastricht

043-3581161

http://www.psycholoogmaastricht.nu

 Arjan Vlasman

Kerkweg 37

6105 CC Maria Hoop

06-28539183

https://arjanvlasman.praktijkinfo.nl

Hans Jacobs

Psycholoog Venlo

Roermondsestraat 86

5912 AL Venlo

077 – 77 03 31 7

http://www.therapie-venlo.nl

Bas en Hanny

‘Zo wil ik niet oud worden met jou’, is een zin die steeds opduikt in het verhaal van Bas. Hij heeft een affaire achter de rug met zijn secretaresse. Dat heeft hij opgebiecht tegen Hanny. ‘Die flirt was eigenlijk te gemakkelijk,’ stelt Bas nuchter vast. ‘Dan gooi ik aan de kant, wat wij samen al die jaren hebben meegemaakt – met de kinderen en zo. Ik kreeg van Hanny altijd de ruimte om mezelf te ontwikkelen. Maar samen deden we niet zoveel. En nu mijn pensioen nadert moet er iets gebeuren.’ Hanny wacht netjes tot ze het woord krijgt. Ik moedig haar aan haar verhaal te vertellen. Het blijkt dat ze nogal tegen Bas opkijkt. Dat was al vanaf het begin van hun relatie. Hij was vlot en intelligent en ontwikkelde zich tot een talentvol bestuurder. Eigenlijk vraagt ze zich nog steeds af wat hij zag in een eenvoudig Limburgs meisje zoals zij.

Bas is een aardige betweter. Hij is duidelijk niet gewend dat iemand tegen hem ingaat. Ik moet aandringen voordat hij met vochtige ogen vertelt hoe hij Hanny waardeert. Juist vanwege haar oprechte eenvoud. ‘Zoals jij kunt genieten, zittend in de zon, dat lukt mij niet. Ik moet altijd iets doen. Alsof het leven niet goed is , zoals het is. De kinderen voelen dat volgens mij. Dat ik daarmee afstand maak. Ze zoeken jou op om hun hart te luchten, en niet mij. En ik vraag me af waarom ik niet kan wat jij laat zien.’ Het is een intiem moment, die twee zo samen. Ze beginnen een nieuw hoofdstuk.

Kent u een informatieve website over relatietherapie Limburg?

Heeft u goede ervaringen met een relatietherapeut?

Stuur een mail naar: redactie@relatietherapie-info.nl