Koppel in relatietherapie Utrecht

Relatietherapie Utrecht

Relatietherapie Utrecht begint naast de deur, kun je zeggen. In de provincie Utrecht is namelijk een groot aanbod van relatietherapeuten. Dat maakt een goede keuze er niet altijd gemakkelijker op. Welke relatietherapeut past bij jouw situatie? Waar kun je snel terecht en kun je goede begeleiding verwachten?Hoeveel ervaring heeft deze therapeut en komt hij snel ter zake? Wat spreekt mij aan en wat vindt mijn partner hiervan?

Meer informatie over relatietherapie Utrecht

Een algemene strategie voor het vinden van een geschikte relatietherapeut vind je op Hoe vind je een goede relatietherapeut? >>

Meestal begint je zoektocht met het bekijken van verschillende websites van relatietherapie-praktijken. Bespreek samen met je partner je eerste indruk van wat deze therapeut over zichzelf en zijn praktijk schrijft.

Hieronder vind je adressen en links naar enkele  informatieve websites van relatietherapeuten in de stad Utrecht en omstreken.

Deze lijst is uiteraard niet volledig.  Ze bevat een selectie op grond van de informatie op de website van de therapeut. Heeft de therapeut een eigen aanpak? Bevat de website een duidelijke en goed onderbouwde visie op relatietherapie? Zijn er veel verschillende reviews van oud-cliënten? Kortom: waar vind je goede en originele informatie over relatietherapie in Utrecht.

Relatietherapie-info.nl werkt niet met betaalde vermeldingen of advertenties. Onze selectie wordt bepaald door hoe relatietherapeuten zich online presenteren.

Binnenwijzer

Professionele en persoonlijke coaching Utrecht

Nieuwegracht 193
3512 LN Utrecht

Roland (Ro) Storimans
T: 06 239 760 28

http://relatietherapeututrecht.nl

Greetje Stomp

Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Tel: 06-36502513

http://www.healthyminds.nl/

Ellen Huijsmans

Boomstraat 2
3582 KR Utrecht

085 – 4014720

https://www.psyned.nl/relatietherapie/utrecht/utrecht-psychologen

Kerstin Venhuizen

IJsselstraat 14
3401 DK Ijsselstein

030-2270090

http://www.ijsselstein-psycholoog.nl/nieuwegein-relatietherapie-ijsselstein.html

Relatietherapie Utrecht ervaringen

Paul en Margot

Paul vindt dat zij maar weinig dingen goed aanpakt. Dat is althans de stellige overtuiging van Margot- sinds dertien jaar zijn vrouw. Neem nu vanmorgen: de föhn deed het niet. Behulpzaam als Paul is opperde hij dat ze in ieder geval de knoop uit het snoer moest halen. Dat maakte haar woest. ‘ Je denkt toch niet dat ik niks begrijp!’ raast Margot verder. Paul zit er beteuterd bij. Dergelijke incidenten komen thuis vaak voor, vertellen ze mij. Margot is zo verontwaardigd, dat de tranen in haar ogen springen. Aangezien haar reactie veel heftiger is dan wat gezien de situatie te verwachten valt, vraag ik haar of het incident doet denken aan een situatie van vroeger thuis. Daarop antwoordt Margot kleintjes: ‘ Als Paul zoiets zegt, klinkt hij als mijn moeder. Ik deed werkelijk, nooit, maar dan ook nooit iets goed.’ In haar woorden klinkt oud verdriet. Margot is verbaasd dat het haar nog steeds dwarszit. Ze dacht dat ze het had verwerkt, maar ze had het weggestopt.

Kent u een informatieve website over relatietherapie Utrecht?

Heeft u goede ervaringen met een relatietherapeut?

Stuur een mail naar: redactie@relatietherapie-info.nl